ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - STARTER


 

 

Με το πακέτο αυτό η διαφήμισή σας δημοσιεύεται – αναρτάται στην ιστοσελίδα του σταθμού μας.


Με πάνω από 70 χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα, είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η προβολή μέσω της ιστοσελίδας σας κοστίζει μόνο £120 τον μήνα. Για μακροπρόθεσμα συμβόλαια, από έξι μήνες και πάνω, σας προφέρουμε περαιτέρω έκπτωση.


Το HELLENIC TV σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την επιχείρησή σας, σε ολόκληρη την Ελληνική Παροικία του Λονδίνου και όχι μόνο. Η ιστοσελίδα μας είναι προσβάσιμη σε ολόκληρο τον Κόσμο: Από την Ιαπωνία και την Κορέα μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία.


Είμαστε στην διάθεσή σας και η διαφήμισή σας μπορεί να αρχίσει άμεσα. Η εικοσάχρονη πείρα μας αποτελεί την εγγύηση στην προώθηση της εταιρείας σας.


Τηλεφωνήστε μας σε ώρες γραφείου στο 0208 292 7037, ώστε να κλείσετε ραντεβού για να μας δείτε στα γραφεία μας κοντά στο Wood Green Underground Station, στην διεύθυνση Unit 1, 20 Brook Road, Wood Green, London, N22 6TR.


Θα έχετε τότε την ευκαιρία να συζητήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας για την διαφήμιση σας.


Αν είστε εκτός Λονδίνου, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας στο marketing@hellenictv.net

 
HELLENIC TV – Η προβολή σας στην Τηλεόραση
HELLENIC TV – Μια νέα εποχή αρχίζει τώρα για εσάς

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ